Programma

Startdatum:

1 juni 2023
14 september 2023
2 november 2023
20 mei
Intake

Allereerst bespreken we samen jouw achtergrond, ambities en de spelregels van BoostHR.

20 mei
Ontwikkel Assessment

Op basis van een zogeheten 0-meting bespreken we de aanwezigheid én potentie van de te ontwikkelen skills.

1 juni
Persoonlijk Leiderschap & Visievorming

Persoonlijk leiderschap: Wat is jouw in rol in de organisatie en hoe draagt leiderschap daaraan bij? Ben jij je bewust van de context van het werk, en de impact van jouw handelen op de (werk)omgeving? Ook gaan we op zoek naar de antwoorden op persoonlijke vragen zoals wat kan en wil ik? Wat vind ik eigenlijk belangrijk als persoon en als HR-professional? Wat is de rol van bepaalde keuzes/dilemma’s in het dagelijks functioneren.

Visievorming: Leer waarom je doet wat je doet. Weten waar je een mening over moet hebben en het met lef en zelfvertrouwen over te brengen. Krijg antwoord op de vragen zoals: wat is mijn visie op HR? Wat is mijn visie op HR binnen mijn organisatie? En wat is mijn visie op de rol van HR-professional?

De trainer voor deze dagen is Laura Soudijn. Er zijn diverse gastsprekers.

20 juni
Intervisie

Een gesprek met mede-BoostHR cursisten waarin je werkgerelateerde dilemma’s en de praktische toepassing van wat je geleerd hebt bespreekt. De intervisie wordt begeleid door trainer Laura Soudijn.

6 juli
Impact met skills

Adviesvaardigheden: Je leert overtuigend beargumenteren, contracteren, onderhandelen, luisteren, vragen stellen en om te gaan met weerstand.

Stakeholder management: Je leert om te gaan met machtsverhoudingen, het belangenspel, politiek en snappen wat de business van je vraagt.

Verandermanagement: Je leert strategieën, leiderschapsstijlen, inzichten in cultuur en om vasthoudend te zijn.

De trainer voor deze dagen is Bob Smit. Er zijn diverse gastsprekers.

25 juli
Intervisie

Een gesprek met mede-BoostHR cursisten waarin je werkgerelateerde dilemma’s en de praktische toepassing van wat je geleerd hebt bespreekt. De intervisie wordt begeleid door trainer Ferdinand Vroon.

10 augustus
Data en resultaten

Je gaat resultaten aantoonbaar leren maken in concrete cijfers en leert zo de impact van goede, strategisch bedreven tastbaar te maken. Op de laatste dag zul je in Dragons Den achtige opzet van het door jouw aangepakte vraagstuk pitchen aan een zorgvuldig samengestelde vakjury. Je leert:

  • Data-analyse toe te passen.
  • De taal van finance te spreken.
  • Aan dashboarding te doen.
  • En cijfers te vertalen naar strategisch advies.

De trainers voor deze dagen zijn Ferdinand Vroon en Laura Soudijn. Er zijn diverse gastsprekers.

Enthousiast geworden?

Schrijf je direct in voor deze opleiding!